Belgische kust: Middelkerke: evenementen

 

 

Herfstweekend

 

17-18 oktober 2015 vanaf 11u.

 

Oktober is de maand waarin de natuur een tandje terug neemt. De bladeren vallen langzaam naar beneden, het kwik zakt nog een beetje dieper, maar we krijgen er de mooiste herfstkleuren voor terug.

 

 

 

 

De dienst lokale economie organiseert daarom een herfstweekend . Er zijn op het Epernayplein verschillende activiteiten voor de bezoekers, zoals optredens van jachthoornblazers, het trainen met jachthonden en roofvogelshows, demonstraties figuurzagen, theateracts, toffe kinderworkshops, wedstrijd boomnagelen.

De handelaars steken hun zaak of etalage in een herfstig kleedje.

Er zijn in winkels diverse degustaties van typische wildlekkernijen.

 

               
                     
                     
               

 

een aantal foto's van facebook,"bruisend Middelkerke"

 

Whisky & rum

 

In het Casino kan de innerlijke mens verwarmen met een heuse whisky- & rumtasting. Malt, single malt, on the rocks,...termen die iedereen kent maar Jurgen's Whiskyhuis leert u alle geheimen en verschillende smaken van whisky en rum kennen.

voor meer info klik hier

 

Accordeonmatinée

 

Dit jaar wordt het accordeonfestival gekoppeld aan het Herfstweekend en omgedoopt tot 'Accordeonmatinée'. In de deelnemende horecazaken spelen accordeonisten hun beste deuntjes. De dag afsluiten kunt u door te smullen van een heerlijk herfstmenu in de deelnemende restaurants.

voor meer info klik hier

 

Info: economie@middelkerke.be of 0474/888 055

 

 

 

 

home